Livrare

Despre mine Cos minunatii
0
Explicatii cristale Blog Testimoniale Utile Contact Oferte

LivrareProdusele se achita la inmanarea lor de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea lor de la Oficiul Postal.
Prin « Posta romana » Livrare standard - Aceasta modalitatea de livrare este disponibila pentru toate localitatile din Romania. Comanda va fi preluata si trimisa pentru expediere de noi in maxim 24 de ore de la confirmarea disponibilitatii pe stoc a produselor comandate. Veti primi coletul in maxim 2-5 zile lucratoare in orice loc din Romania (conform Postei Romane).
Daca ati ales aceasta modalitate de livrare veti primi in cutia postala o instiintare pentru ridicarea coletului. Trebuie sa va deplasati la Oficiul postal de unde, prezentand actul de identitate si platind cotravaloarea pachetului, va veti putea ridica produsele. Daca nu primiti instiintarea in cutia postala, va recomandam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti, primirea coletului, in 3-5 zile de la momentul cand ati fost informat prin email ca s-a efectuat livrarea coletului.

Costul expedierii prin acest serviciu este de 10 RON.
Plata in acest caz se va face la Oficiul Postal in momentul ridicarii coletului.

Prin « FanCourier » Prioripost - Aceasta modalitatea de livrare este disponibila pentru toate localitatile din Romania in care este disponibil acest serviciu . Daca ati ales aceasta modalitate de livrare curierul de la FanCourier va va aduce produsele.
Comanda va fi preluata si trimisa pentru expediere de noi in maxim 24 de ore de la confirmarea disponibilitatii pe stoc a produselor comandate. Veti primi coletul in 24 – 36 de ore.

Costul expedierii prin acest serviciu este de 20 RON.
Plata in acest caz se va face curierului in momentul ridicarii coletului.