Unakit

Despre mine Cos minunatii
0
Explicatii cristale Blog Testimoniale Utile Contact Oferte

UnakitUNAKIT (sau Epidot)

CARACTERISTICI. Unakitul este o piatrâ de viziune, care armonizează emoţiile cu spiritualitatea. Plasat pe al treilea ochi, deschide şi favorizează vizualizarea şi viziunea psihică. Ancorează în caz de nevoie. Este de ajutor

după meditaţie sau o activitate psihică.

Unakitul poate fi utilizat ca o piatră de lansare în prezicerea viitorului, indicând unde sunt necesare compromisul şi integrarea. Ar trebui utilizat în asociaţie cu alte zece sau douăsprezece pietre potrivite. Păstraţi pietrele rulate într-un săculeţ. Pentru a răspunde la o întrebare, scoateţi-o pe una dintre ele sau aruncaţi câteva pe roată pentru prezicerea viitorului.

Energia moderată a unei bucăţi mari de unakit sau a mai multor pietre rulate plasate pe televizor sau în apropierea acestuia, într-un bol, neutralizează emisiile electromagnetice.

Facilitează renaşterea, aducând la suprafaţâ şi integrând imaginile din trecut referitoare la cauzele blocajelor, înlăturând cu blândeţe stările care inhibă dezvoltarea spirituală şi psihologică. Ţinut sau plasat pe al treilea ochi, unakitul vindecă vieţile anterioare, întorcându-se la sursa unor probleme, rezolvându-le.

Fie că răul vine din trecutul îndepărtat sau din cel recent, unakitul ajunge la esenţa sa în planul unde s-a produs, aducându-l la suprafaţă pentru a fi transformat.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Benefic în perioadele de convalescenţă şi pentru restabilirea după o boală gravă. Tratează afecţiunile sistemului reproducător, stimulează luarea în greutate dacă este necesară, favorizează  dezvoltarea normală a fătului, refacerea pielii şi creşterea părului.

POZIŢIONARE. De plasat unde este nevoie sau de aplicat ca elixir.