Howlit

Despre mine Cos minunatii
0
Explicatii cristale Blog Testimoniale Utile Contact Oferte

HowlitHOWLIT

CARACTERISTICI. Piatră puternic calmantă. Aşezat sub pernă, este un antidot excelent pentru insomnie, îndeosebi când aceasta este cauzată de supraexcitare. Poate fi utilizat ca elixir: trebuie băut cu o oră înainte de culcare.

Conectează la dimensiunile spirituale, permite armonizarea cu acestea şi pregăteşte mintea pentru receptarea inteligenţei şi intuiţiilor.

Asistă călătoriile extracorporale şi accesarea vieţilor anterioare. Privirea focalizată pe un cristal de howlit transportă într-o altă epocă sau dimensiune. Plasat pe al treilea ochi, oferă acces la amintirile din vieţile anterioare, inclusiv cele ale stării „intermediare" şi ale dimensiunilor spirituale. Ajută la precizarea ambiţiilor, spirituale şi materiale, şi la materializarea lor.

In plan psihologic, howlitul calmează şi ajută la eliminarea furiei şi mâniei necontrolate. Purtat în buzunar, absoarbe propria mânie, dar şi pe cea dirijată către ea. Permite învingerea tendinţei de a critica şi egoismul, întărind trăsăturile de caracter pozitive.

Calmează mintea şi este excelent pentru somn sau meditaţie. Favorizează comunicarea calmă şi logică, îmbunătăţeşte memoria şi stimulează dorinţa de cunoaştere.

Acest cristal calmează emoţiile putemice, mai ales pe cele ale căror cauze se găsesc în vieţile anterioare. Taie legăturile ce unesc emoţiile din trecut şi catalizatorii vieţii prezente.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Tratează insomnia, echilibrează concentraţia de calciu din corp, este benefic dinţilor, oaselor şi ţesuturilor moi.

POZIŢIONARE. Aşezaţi-I acolo unde este nevoie sau purtaţi-l în timpul meditaţiei ori pentru a alunga mânia. 0 reţea formatâ în jurul patului alungâ insomnia. Ţineţi-I în buzunar pentru a absoarbe negativitatea.

CULORI SPECIFICE

In afara caracteristicilor generice, culoarea următoare are proprietăţi suplimentare:

Howlitul albastru ajută la reamintirea viselor, favorizând introspecţia.