Aragonit

Despre mine Cos minunatii
0
Explicatii cristale Blog Testimoniale Utile Contact Oferte

AragonitARAGONIT

CARACTERISTICI. Piatră vindecătoare şi care menţine o relaţie strânsă cu pământul, în armonie cu Pământul-Mamă, aragonitul încurajează conservarea şi reciclarea. Transformă stresul geopatic şi degajează liniile ley blocate, chiar de la distanţă. Datorită capacităţii sale de a centra şi a capta energiile fizice, este util în timpul perioadelor de stres. Stabilizează chakra rădăcină şi chakra Pământului, adâncind conexiunea cu pământul.

Vă readuce cu blândeţe în copilărie pentru a vă explora trecutul. In plan psihologic, aragonitul vă învaţă răbdarea, acceptarea şi combate hipersensibilitatea. Este util celor care cer prea mult de la ei.

Facilitează delegarea sarcinilor. Energia sa practică favorizează disciplina şi fiabilitatea, ducând la o abordare pragmatică a vieţii.

In plan mental, încurajează concentrarea asupra acţiunilor în curs, conferă supleţe şi toleranţă minţii, ajută la descoperirea cauzelor diverselor probleme. în plan emoţional, aragonitul combate mânia şi stresul emoţional. Conferă forţă şi susţinere.

In plan fizic, vă face să vă simţiţi bine în corpul vostru. Combate indispoziţia, şi în special ticurile nervoase şi spasmele provocate de agitaţia interioară. Piatră stabilizantâ, menţine o relaţie strânsă şi se concentrează asupra corpului.

In plan spiritual, aragonitul consolidează dezvoltarea spirituală dincolo de control. Calmant şi centrator, restabileşte echilibrul şi pregăteşte pentru meditaţie, crescând vibraţiile la un nivel spiritual superior şi readucând energia în corpul fizic.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Incălzeşte extremităţile, încărcând corpul cu energie. Tratează boala Reynaud, oasele, facilitează absorbţia calciului, restabileşte elasticitatea discurilor intervertebrale, atenuează durerea.

Calmează agitaţia nocturnă şi spasmele musculare, fortifică sistemul imunitar şi normalizează procesele prea accelerate. Ajută persoanele instabile să creeze o legăturâ strânsă cu propriul corp. Plasat pe o hartă, consolidează liniile de stres ale pământului.

POZIŢIONARE. Aşezaţi-I pe partea afectată sau faceţi o baie cu elixir de aragonit. Puneţi-I sub pernă pentru a combate agitaţia nocturnă. Fiind o piatră de consolare, este util să o aveţi la dumneavoastră. Purtaţi-o ca  pandantiv pentru echilibru.