Ambra (chihlimbar)

Despre mine Cos minunatii
0
Explicatii cristale Blog Testimoniale Utile Contact Oferte

Ambra (chihlimbar)AMBRĂ (CHIHLIMBAR)

CARACTERISTICI. De fapt ambra nu este un cristal, ci o răşinâ din unele specii de pin fosile. Piatră de ancorare pentru energiile superioare, ambra este foarte legată de pământ. Puternic vindecătoare şi purificatoare, absoarbe răul din corp şi favorizează revitalizarea ţesuturilor. De asemenea, purifică mediul înconjurător şi chakrele, absorbind energiile negative şi transformându-le în forţe pozitive care stimulează capacitatea de autovindecare a organismului. Având efecte protectoare puternice, ea conectează eul la realitatea spirituală superioară.

In plan psihologic, ambra aduce stabilitate în viaţă, conferind motivaţie datorită legăturii dintre obiectiv şi dorinţa de a-l atinge. Energiile sale calde şi vivace se manifestă printr-o stare de spirit radioasă şi spontană care respectă totuşi tradiţia. Neutralizează tendinţele suicidale sau depresive.

In plan mental, ambra stimulează intelectul, alungă depresia, favorizează o stare mentală pozitivă şi un mod de exprimare creativ.

Aduce echilibrul şi răbdarea, încurajează luarea deciziilor, îmbunătăţeşte memoria. Flexibilitatea sa înlătură opoziţia. In plan emoţional, ambra încurajează serenitatea şi sporeşte încrederea.

In plan spiritual, ambra promovează altruismul şi conferă înţelepciune.

EFECTE TĂMĂDUITOARE. Ambra este un purificator puternic şi vindecător ai chakrelor. In plan fizic, ea conferă corpului vitalitate şi are puterea de a scoate răul din organism. Absorbind durerea şi energia negativă, ambra măreşte capacitatea de reechilibrare şi de autovindecare a corpului, îndepărtează stresul. Rezonând cu gâtul, vindecă guşa şi alte afecţiuni ale acestuia. Printre altele, tratează stomacul, splina, rinichii, vezica, ficatul şi vezica biliară, calmează durerile articulare şi fortifică membranele mucoase. Excelent antibiotic natural sub formă de elixir, contribuie la vindecarea rănilor. Stimulează chakra buricului şi facilitează ancorarea energiilor în corp.

POZIŢIONARE. Trebuie purtată o perioadă lungă de timp, în special la încheietura mâinii sau la gât, ori acolo unde este nevoie. Pentru a proteja bebeluşii sau copiii, mama este cea care trebuie să o poarte.